Isten hozta a Rózsafüzér Királynéja Plébánia honlapján!

Určitě hledáte modrou pilulku. Pravděpodobně vás k tomuto kroku přiměli zdravotní problémy, které souvisí s vážnou erektilní dysfunkcí neboli poruchou erekce. http://www.citydigital.cz/wp-content/themes/jupiter/bbpress/sass/view36.html je velmi známou a účinnou při léčbě vážných poruch s erekcí, ale nejen s erekcí ale i plicní arteriální hypertenzí. Tahle pilulka jménem Viagra v době svého vzniku pobláznila celý svět ...

Egyházi hozzájárulás
Többen kérdezik: hogy kell, mikor, mennyit, kinek… kell fizetni…
Püspöki Karunk megállapítása szerint: minden katolikustól netto bevételének 1 %-át kérjük. Pl. Ha havi 56 ezer a bevételem (fizetésem, nyugdíjam, ösztöndíjam, stb...) akkor abból havi 560 Ft az „egyházi hozzájárulás” = hozzájárulok plébániai közösségem működtetéséhez (pl. a rezsi költségekhez, alkalmazottak fizetéséhez, egyéb hétköznapi kiadásokhoz, stb.).
- Lehetőleg év elején, de bármikor is, több részletben is…
- Legegyszerűbb plébániánk irodájába behozni, irodaidőben. - Esetleg misék után a sekrestyében is…
- Lehet csekket kérni, átutalni is. 
- Bankszámlaszámunk: CIB 10701049-47209503-51100005
 
Sokak kérésének eleget téve a plébánia irodában  lehetőség van a bankkártyás fizetésre is! Ez - függetlenül attól, hogy melyik banknál vezeti valaki a bankszámláját - a hívek számára ingyenes, a bank nem számít fel "tranzakciós díjat", szemben a banki átutalással vagy a készpénzfelvétellel.
 
 
A miséken való perselyezésnek más a célja, rendeltetése…
Az un. évenkénti 1%-ról való rendelkezés (pl. a Katolikus Egyháznak) az országos „nagykalapba” megy, nem a plébániánkra jön! - És ugye az nem a pénztárcádból, hanem a befizetett adódból rendelkezel. Ha nem rendelkezel, marad az "állam bácsinál".
Mindezeken kívül többen adnak külön adományokat is (karitászunknak és egyéb jótékony célokra). Ezeket ugyanúgy lehet eljuttatni, mint az egyházi hozzájárulást. Isten fizesse meg!